Zowel Jo als ik zijn lid van het TTHZ Cycling Team.

Het TTHZ Cycling Team is al bijna 20 jaar een begrip in Limburg. We zijn een hechte groep fietsvrienden die er regelmatig samen op uit trekken zowel met de koersfiets als de mountainbike.

Onze uitvalsbasis is “Bolderberg”, een gehucht van Heusden-Zolder,o.a. bekend door het race circuit van ”Terlamen”.

Aanvankelijk gestart met hoofdzakelijk triatleten (Triatlon Team Heusden-Zolder), zijn de meeste leden inmiddels gedreven wielerliefhebbers en mountainbikers geworden die nu gezamenlijk fietsen voor de fun en om de conditie op peil te houden natuurlijk.

Uiteraard wordt er voor de start en tijdens de pauzes stevig bijgepraat, dat hoort er zeker bij. Wat de TTHZ leden echter vooral kenmerkt is hun positieve, sportieve geest en natuurlijk een stel sterke benen, kortom mannen met Grinta!

TTHZ Cycling Team website