Beste vrienden,sympathiesanten,

De kaap van de 50 dagen voor de start van de Cape is gepasseerd.O.l.v. Koen trainen we verwoed op uithouding,recuperatie.Vorige donderdag staken we,weliswaar met de baanfiets,meer dan honderd km. in de kuiten.Met een kleine molen,zegt Koen,systeem Armstrong,zoals ne grote het betaamt.

Gisteren durfden we het aan,aan te sluiten bij het beruchte ploegje van Kris swerts,op hun zaterdaguitstapje.Een krachttraining van jewelste.Koen en Gert konden nog het langst inpikken,Siegfried was blij dat hij 2 maal lek reed.Ikzelf nam een “iets” kortere weg ,en eindigde nog als eertste…. Kan misschien beter van pas komen binnen enkele weken.

Vandaag besloot Koen het zuur wat uit de benen te fietsen aan “Koersel kapelleke”,terwijl ik het kielzog koos van onze Dirk M.,met de mountainbike tussen de knieen…..enkele technische stukjes ,…enkele constructieve aanmoedigingen van spitsbroeders Alain,Erik(die zijn kans gaaf zag),en Patrick…en ik vloekte me erdoor.

Heb zojuist van hetatitisvaccinatie gehad van Suzy.De naald zat al in mijn schouder,toen ze zei,dat ik er misschien een beetje ziek van kon worden.

Volgende week er weer tegenaan.zaterdag de duathlon,waar we de anderen eens aan het woord laten,en werkend,de vlaggen van de club veilig stellen……

iedereen van harte welkom,en tot de volgende